Mi is a Sport for Fun?


A Sport for Fun egy élmény állomásokból álló hi-tech interaktív akadálypálya. Minden állomáson modern és látványos kütyük használatával mérheted fel a különböző sportkészségeidet, főleg a kézilabdára fókuszálva. Ezek mellett nagy figyelmet fordítunk a személyes élményszerzésre is, ezért biztos lehetsz benne, hogy találsz nálunk valamit, ami hozzád passzol! Ne aggódj, nem fogsz unatkozni!

Újra EHF Women's Final4

Visszatérő attrakcióként újra a Sport 4 Fun élményparkja biztosította a női kézilabda Final4 döntő hétvégéjének szurkolói zónáját. Eddigi legnagyobb volumenű kitelepülésünk három különböző ponton szórakoztatta a szurkolókat.
Image

EB-döntő és Educatio Kiállítás egyben!

Mozgalmasan kezdődött az év a Sport For Fun számára, hiszen csapatunk részt vett a Testnevelési Egyetem standján a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ezzel egyidőben pedig a magyar-szlovák rendezésű férfi kézilabda Európa Bajnokságon Szurkolói Zónájában is ott voltunk.
2019 óta készültünk erre az eseményre, a kampányban rengeteg helyen voltunk, és persze sokat kellett módosítani a vírushelyzet miatt is. Tapasztalataink szerint mind a hazai, mind a külföldi szurkolók körében nagy sikert arattunk. Végig remek hangulatot teremtve próbáltunk a szurkolás mellé sportélményt nyújtani a kilátogatók számára. Nagy elismerés volt számunkra, hogy az Európai Kézilabda Szövetség kévpsielői többször meglátogattak minket és megtiszteltek érdeklődésükkel.
Céljaink továbbra is nagyratörőek, irány a női és férfi Final 4!
Image

Az akadálypálya teljesen elektronikus módon üzemeltetett, egy speciális QR kód segítségével követi a rendszer az eredményeidet és hogy éppen melyik állomásnál jársz, így biztosan nem fogsz fölöslegesen használt papírral és műanyaggal találkozni a Sport for Fun eseményein. Reméljük TE is teszel környezetünk védelme érdekében, és örömmel fogadod, hogy a Sport for Fun vigyáz a környezetére.


Nem csak a sportolás és az érdekes eszközök miatt érdemes kipróbálni a pályát, ugyanis ha sikeresen teljesítetted az állomásokat, személyre szabott elemzést kaphatsz a teljesítményedről. Megtudhatod miben vagy a legjobb, és mi az, amiben még fejlődhetsz, sőt, azt is, hogy min kell esetlegesen erősítened, hogy egészségesebb lehess. Az állomások utáni értékelésbe beletartozik még az is, hogy eláruljuk, melyik kézilabdás poszt illik legjobban a te adottságaidhoz!

Ha részt szeretnél venni, mindenképpen regisztrálnod kell, amit egy fiók létrehozásával tehetsz meg. Ezt természetesen megteheted a helyszínen is, de ha már itt jársz a weboldalunkon, azt ajánljuk, hogy tedd meg most, hogy a helyszínre érkezve azonnal kezdődhessen a szórakozás. A fiókhoz használt email címedre fogjuk elküldeni az eredményeidet is.
Image
Image
© 2019 - SPORT4FUN

Search